| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Syn taky hodně trpěl na bříško a hodně blinkal, sice vyloženě obloukem to z něho nelítalo, ale ublinkával pořád a značné dávky. Reflux neměl (blinkání přešlo na půl roce s příkrmama), možná jen ne úplně uzavřený jícen a taky jsem ho možná kojila až moc často. Třeba někdy po půlhodině, hodině a tak pododbně. Nebylo totiž poznat, jestli brečí kvůli hladu, nebo bříšku a tak jsem mu dávala pít. Furt jsem přemýšlela, jestli když toho tolik vyhodil, tak jestli nemá už zase hlad :-). Teď si myslím, že neměl a to časté kojení mu tu koliku jen zhoršovalo.
Takže bych kojila méně, možná bych nechala prověřit, jestli opravdu nejde o reflux. Vyzkoušela bych kapky sab simplex, baby calm (jsou od měsíce)a nebo probiotika.

Nám teda nezabralo nic(jedině probiotika jsme ze všech těch rad na netu nevyzkoušeli) a na 3 měsících ho to prostě přešlo....

držím pěsti a soucítím....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.