my máme plovoučku ve dvou místnostech, dělali jsme si ji sami. Akčně jsem si koupila pronto s včelím voskem přímo na plovoucí podlahy. Vyzkoušela jsem na malém kousku dle návodu a bylo to super lesklé, bohužel po pečlivém natření celé podlahy jsem se naprosto zděsila.Celá byla flekatá a tahy hadrem šliy hrozně vidět. Takže jsem zase kolenačka včelí vosk pracně dostávala dolů a to nějaký cif krémem a hubkou.. no hrůza. Dnes myju plovoučku jen teplou vodou a nejvíc se mi osvěčil obyčejnej pur na nádobí a to ten s octem je zelenej, používám ho i na dlaždičky, ty se pak hezky lesknout. Nesmíš ho dát ale moc, jinak je to taky šmouhatý, fakt jen cvrknout do kýblu. Pokud jde o setření prachu, tak stačí i jen teplá hodn+ě teplá voda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.