Já si kůru dělám doma. Citrónovou a pomerančovou, mám je ve skleničce smíchané dohromady. Oloupu citrón (nebo pomeranč) a vyloupnu tu bílou vnitřní vrstvu. Pak kůru namočím a nechám tak 2-3 dny v chladu, vodu každý den vyměňuju a trošku ji přisolím, sůl vytáhne hořkost. Třetí den dám kůru do čisté vody, povařím doměkka a pak přesypu cukrem, od oka. Dám do skleničky a do lednice. Kůru pak dávám do pečiva a protlačuju ji lisem na česnek. Vynikající je na jablkách ve štrůdlu, báječně ho ovoní, nebo v buchtách.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.