| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

a vy si fakt myslíte, že to lácnutí, který nebolí, mu tak moc ublíží? že ho to tak moc poníží? no já nevím, mám kluky 3 a myslím si, že jsou naprosto v pohodě, nestresovaní, navíc opravdu hodní, a to i podle učitelek ze školy školy,
a to, že dostali při nějaké příležitosti po ruce nebo přes plinku jim určitě nesnížilo sebevědomí, i když na druhou strnu musím uznat, že občasný snížení sebevědomí by potřebovali ještě teď, třeba to zkusím plácnutím přes ručičku, to bude ponížení :)))

já jsem zastánce zlaté střední cety, ani velká přísnost, ale ani naopak, pokud mě dítě něčím naštve, tak musí vědět čím a musí to vědět hned a podle svýho věku, prostě použiju to, co zabere nejrychleji

ale klidně si dál vysvětlujte, že se něco nedělá, že se nesmí

mám takový jeden opravdu jednoduchý příklad. Když mýho bráchu kouslo naše štěně, brácha ho kousl taky, od té doby pes věděl, že nesmí, jeho nekousl už nidky a mě, protože jsem jenom vysvětlovala, tak hryzalo vesele dál§ časem se to taky odnaučil, ale bráchova metoda byla určitě rychlejsí a pes ho poslouchal i jako dospělý

ne že by dítě bylo pes, nebo mělo stejně poslouchat, to roxhodnš ne, ale pokud pochopí autoritu včas, bude to jednodušší hlavně pro rodiče

ponižující může být plácnutí dítěte nad 3 roky, ale do té doby ať je to klidně dočasný ponížení (hahaha) a naučí se poslechnout

každý svýho štěstí strůjcem

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.