Přidat odpověď
Dostat z bulimie se dá,na jídle může vzniknout závislost jako na čemkoliv jiném, na drogách, na automatech...zvládla jsem to sama, po cca 3 letech zvracení, ale od doby, co jsem si zakázala zvracet, jsem přibrala asi 35 kg, které nosím už 10 let, a moc to nejde dolů, ale přesto všechno jsem hrozně ráda, že jsem přestala. Kamarádka bohužel přestala s bulimií, a ani ne za rok se to přehouplo do anorexie,kterou si léčí neúspěšně a v podstatě z donucení dodnes, už asi 5 let, takže já na Tvém místě bych asi fakt zašla k doktorovi.Myslím že www stránky o PPP jsou ANABEL, zkus se podívat...já si tam vyplnila on-line dotazník, a vyšlo mě, že bych se mohla stát anorektičkou, že k tomu mám předpoklady, tak radši žádné extra diety nedržím, ráda bych zhubla, ale ne za každou cenu. Myslím, že na překonání bulimie by člověk neměl být sám, já to nakonec musela říct manželovi, koukal jak blázen, neměl ani stín podezření (schopnost utajování je asi společným znakem bulimiček),hlídal mě, a nakonec se to povedlo.Rozvod určitě na pohodě nepřidá, měla bys mít nějakou vrbu, někoho, kdo bude stát při Tobě a neodsoudí Tě. Přeju hrozně moc, ať Ti to vyjde. Měj se G.
Předchozí