| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo, vicemene jsem se opakovanych a vleklych zanetu mocoveho mechyre zbavila porodem. Nechapu to. Predtim mne trapily asi 16 let. Protoze mi doktori nepomohli, tak jsem se sama snazila vysledovat priciny. Jednoznacnou pricinou u mne bylo odreni pro sexu, zanet se projevil cca jeden a pul dne po sexu. To jsem si pozdeji potvrdila na netu, na ruznych zahranicnich serverech. Taky se tomu rika "honeymoon disease", tedy libankova nemoc - proste nevesta odrena pri sexu. U mne to asi nikdy nebylo od nastydnuti, kvasinek apod.
Ted kdyz nekdy citim, ze by to na mne mohlo jit, tak piju hodne matoveho (!) caje, jim brusinky, taky si denne vezmu jednu kapsli vytazku z rostliny Buchu od firmy Vital. Jeste jsem cetla, ze pomaha lichořeřišnice. Kdyz mne to ted jednou za dva roky chytne, tak si vezmu hned Gyrablok, ktery mam neustale s sebou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.