Luky a jak dlouho ti dopuručili pauzu po biochemce? Ten jeden měsíc? Jakože po ivf menstruace pak cyklus a pak se hned s menstruací stimuluje na KET? Takhle myslíš pauzu. Mně právě doktor říkal, že počkáme měsíc a pak hned do KETu, že je to lepší, než nějaké delší pauzy. Myslela jsem, že v červnu uděláme nějako dovču a na KET až v červenci, ale to by byly dva měsíce, dva cykly a pak až ten další, by byl Ket a doktor říkal, že doporučuje raději dřív. Tak jsem z toho jelen. Holky a přišlo se na to, proč biochemka? V čem je zrada? Mimo buněčný imunity?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.