Taky jsem jeden čas trpěla na opary-prý to je znamení, že je imunita tzv.na nule. Samotné opary mi vyléčil "konopný olej"-z lékárny, taková malá lahvička-cannadent.Ani není drahý(oproti různým zoviraxům a podobně). A pak se mi rok opar neudělal. A chce to asi zlepšit stravu(i když já jsem tenkrát jedla docela dobře-vyváženě). Teď se mi udělá jen výjimečně-když jsem hodně unavená, ve stresu... , ale stačí hned při svědění namazat a ani pořádně nevykvete. Vzorek cannadentu nosím pořád v peněžence.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.