moje mamka to vnímala, že společnost se dívala na ženy doma špatně. Od rodiny měla samozřejmě podporu. Psala jsem, že jsem ročník 1977. Samozřejmě že v padesátých letech, kdy se narodila mamka, to bylo zase úplně o něčem jiném. Bydleli na vesnici, dohromady s prarodiči, tehdy asi typický model. Mladí chodili do práce, staří se starali o děti a o domácnost, zvířata. Babička si mamku brala na pole, kojila ji tam. Pak jí hlídala prababička.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.