A když se převaří, neudělá se na něm takový ten hnusný škraloup? A pak ho zas dáváte vychladit a zpět do lednice? A jde z převařeného mléka udělat ten jogurt, případně sýr? Pardon za otázky. Pak jsem někde v časopise četla, že prodávají takovou přírodní houbu či co to jo, ta se má dát do tohoto mléka, ono se nějak vysrazí na jogurt a když se to tam prý nechá dýl, tak na nějaký ten přírodní sýr. Jsou to snad nějaké přírodní kvasinky, nebo co. Máte to někdo?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.