PS: Jinak to převáření - pokud jsme brali mléko přímo od kravky, tak jsme také nepřevařovali, ale věděli jsme, že bylo HNED zchlazené a jako chladné udržované až do spotřeby. Problém je, že pokud se mléko nadojí a nezchladí se, tak se v teplém mléce bakterie - které tam jsou VŽDY obsažené (a jsou v takovém množství, že zdravému organismu neublíží) se pomnoží a pak mohou ublížit....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.