Přidat odpověď
Babiki s tim s tebou absolutne souhlasim, deti prebiraji jen nazory rodicu a tim se pak ridi. Ja se na to ptam protoze, manzel je z Libanonu z krestanske rodiny, a ty tu jsou silne a nazory jako ti co neznaji Jezise pujdou do pekla jsou tu rozsireny i mezi dospelymi nebo nedej boze, ze bych svoje dite nenechala pokrit, uz tak stacilo, ze jsme s manzelem civilne oddani, v cizine samozdrejme, v Libanonu civilni snatek neexistuje, jen ten v kostele mezi krestany nebo doma to zase u muslimu. Jenze kvuli praci jsme v Africe a to v Nigerii, kde jsou stejne krestansky zalozeni, ale uz by se dite pohybovalo mezi mezinarodni spolecnosti, takze Indove, Araby a to at muslimove nebo krestane a proste spoustou dalsich aniministickych nazoru, takze je me jasne, ze moje dite by se me zeptalo a kam treba pujde Mohammed, kdyz na Krista sice veri ( pro muslimy je Kristus jednim z proroku)ale neni pro nej nejdulezitejsi, a je to muj dobry kamarad, Jinak muj nazor, v Boha verim, verim v andely, verim na posmrtny zivot a prevtelovani ( bylo v upravach Bible z ni vytrzeno z politickych duvodu), ale verim ze Buh je jeden pro vsechny a kazde nabozenstvi je cesta k nemu, takze tak bych to vysvetlila ja svemu diteti, muzu se jeste zeptat Babiki zijete v Cesku? Ze tvuj syn ma na skole nabozenstvi a to o vsech nabozenstvich ne jen jednom?
Předchozí