| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Odpovím na základě trojí zkušenosti:
1) já - přiměli mne hrát na klavír, ale já se ani moc nebránila. Nicméně cvičení každý den mne fakt štvalo, až do doby, kdy jsem sama objevila schopnost zahrát a doprovodit pomocí jednoduchý akordů písničku. tuto schopnost jsem sama prohlubovala a cvičila, v ZUŠ mne k ničemu podobnému nevedli. Ani jsme netušila, že jednou budu studovat 1. stupeň ZŠ na PedFUk - a tam jsem byla podku jde o klavír za hvězdu. Dnes mne to živí, neboť učím na ZŠ hudebku a vedu sbor. Nicméně to jsem kdysi fakt netušila.
2) Dcera, dnes 15 let. Začátky kolem 7 let - do 10 let různé pokusy, nadání ano, trpělivost ne. Třískala do klavíru a nakonec toho nechala. Pak se dostala na křesťanské gymnázium a tam ji inspirovaly a zpátky ke klavíru přivedly kamarádky. Dnes mi ve sboru pomáhá, skládá si písničky atd. taky jsem před pár lety netušila, co z toho vzejde.
3) Syn11 let.Tři roky se trápil s klavírem, až bylo doporučeno ZUŠkou, aby odešel. Nyní nehräje, ale naše stále zapojené klávesy túruje pěkně. Hraje si se zvuky, různé melodice (nevím, co, má sluchátka) - a já doufám, že časem dojde zase k něčemu užitečnému.

Tak si z toho, holky, něco vyberte.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.