Polynko, já taky ještě špiním, je to normální.
Lucinko, tak na sex nemám ani pomyšlení. Já bych si to stejně netroufla, až po technické u gyn.
Frézie, viděla jsou sourozeneckou fotečku, úžasný páreček. Malá je jak modelka z reklamy na panenku
.
Děkuji, Máje to vyřídím.......jen se dotknu okolí očí, tak je taková naprdlá. Ale je vidět, že ta ATB s kortikoidem účinkují, jsou dost silný....hodně silný.
Pett, si hrdinka, máš zubaře za sebou!!! A za týden už to bude brnkačka. Vím jak si se toho bála..............myslím, že ještě Jarča, že?
Nevím nevím.......mě dr.řekla, že dřív jak za 1,5h od ukončení kojení, kojit nemám.........jídla se pomíchají = břichobol + zvracení takové té natráveniny a pak jim to vadí v pusince. Vem si, že by sis po zvracení ani nevypláchla pusu.........no Clas by mohla hovořit.
Tak popíjím tu Meltu, celkem s tím mlíkem to jde...........to víte kafíčko jsem neměla ani nepamatuju......kvůli tlaku a nočním radarům (očím) naší Mařenky. Ježiš, dneska nějak spí, to bude večer nářez........dnes šla spát v jednu v noci.......tímto vzpomínám na broučka od Frézie
.