Ahoj! Já tě potěším. Váha mě upřímně štvala. Hlavně proto, že i když jsem nepřibrala moc, hrozně mě bolela páteř, žebra. Vysloveně tělo dostalo zabrat
U prvního syna jsem začínala na 53kg (159cm), přibrala jsem 12,8kg - chodila do práce, cvičila. Po porodu to šlo dolů celkem blbě, 2 kg mi zůstaly. U druhého syna (jsou od sebe necelé 3 roky) jsem začínala na 55kg, přibrala jsem 13kg - stavíme dům svépomocí, lítala jsem kolem prvního kluka, omezovala cukry (vyšla mi hraničně cukrovka), cvičila, plavala, kvůli bolestem páteře chodila na rehabky - vysloveně jsem lítala jak hadr na holi a stejně jsem přibrala stejně. ALE te´d je malému 5 měsíců a já mám 54kg, takže dole celý přírustek + začínají mizet zásoby z minulého těhu
Je fakt, že se opět nezastavím, nevyspím (mimino nespí téměř ve dne, v noci kojím co 2h), stále ještě stavíme atd. ALE téměř celý den se průběžně láduju jídlem a sladkostma, protože jinak bych to fakt nedala. První je v období vzdoru a do toho mu lezou poslední stoličky a druhý nespí a pořvává celý den, hlídání žádné. Takže neházej flintu do žita
, tentokrát to může být úúúúplně jiné