| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Gábi, kéž bys měla s těma hormonama pravdu. Jenže ono to jen hormonama bohužel asi nebude. Všímá si toho totiž i okolí a má to stejný průběh jako u předchozích dětí. Takže lidi v první fázi obdivujou jak mám pozornýho chlapa, že se mám když mi tak pomáhá a kamarádky závidí, při dalším setkání už tak nadšení nejsou a kdo nás zná ještě déle tak sami od sebe říkají, že to není nermální a že mi to dítě ani nepůjčí. Mě drží zpátky jenom to, že se s ním nikde na veřejnosti a před lidma nehodlám o to dítě vyslověně "prát".
Ale to je fuk, ustáli jsme to dvakrát, ustojíme to snad i tentokrát. Jen jak se srovná to naše papání, tak mě doma s dětma nikdo nenajde, zvlášť v létě a jestli si pak večer tatínek bude chtít pověsit na hrb všechny tři, no tak prosím, já budu jen ráda ~t~

ad bílá čoko - no to není nic pro mě, bílou nemám ráda, přijde mi jak bláto. Teď jsem pár dní čoko neměla, ale taky jsem měla cca před 14 dny období, kdy jsem zbušila celou na posezení. Teď spíš než po čokoládě šáhnu lžičkou do Granka ~f~~f~ nebo po Fidorce. Ono je fakt asi řešení nic takovýho nemít doma :-))) Mám prostě potřebu pořád něco jíst, v těhu jsem to řešila zeleninou, ale teď nevím co. Mrkev už mi leze krkem, papriky se bojím, rajčata miluju ale ty se údajně taky nesmí, ředkvičky, pórek, hrášek, no to taky ne :-( a z ovoce no jím banány, jabka ale toho už jsem fakt celkem přejedená.
Uvažovala jsem o těch probiotických kapičkách, ale bojím se, že na přepravu poštou už je fakt teplo a tý obálce moc nevěřím. A to co za ně chtějí u nás v lékárně prostě nejsem ochotna dát:-© Dáváme zatím Sab Simplex, třešňové pecičky, fenyklový čajík - piju i já. Uvažovala jsem i o tom Babycalm, ale nevím jeslti by to pomohlo víc než ten čajík. Začnu asi jíst taky pravidelně tu Activii.
mimochodem, začala jsem opět jíst pravidelně to železo, co jsem na konci těhotenství vynechala, a řekla bych, že mi je lépe, teda jestli se to takhle rychle už může projevit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.