| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobré ráno,

naše madam si vzpomněla, že bude vstávat v brzkých ranních hodinách......už mám uklizenou koupelnu, teď jdu snídat. Je to přesně v čase, kdy jsem vstávala do práce. Kdybych to věděla, tak jsem byla v neschopnosti~o~

Jančo, vím, je to těžké..........ale si skvělá maminka a brzo bude líp~x~. Každé dítko je jiné.....i my to máme "veselejší". Buď ráda, že v noci spí, to je základ.........den máte plný aktivit a uvidíš, že bude líp.

Pett, aha. A kdy to ustálo u předchozích dětí? Že bys měla záchytný bod k přežití.
Já bílou taky nemám ráda, ale pořád lepší něco než nic. Zkus v DM.....Alnatura s rýžovými křupinkama..........Milka a spol. jsou břečky.
Můžeš ještě oloupanou okurku,rajčata by musela být bez šlupky a spařená. Z ovoce ještě čerstvou hrušku nebo sušené či kompotované švestky. Já jsem velký milovník zeleniny a salátů........~n~
Ty probiotické kapičky se přepravují ve spec.sáčku, který je odolný teplu..........já je teď mám objednaný přes MMB.........tak až přijdou, písnu ti jak to vypadá, ju. My jsme jedny měli na měsíc.
Na ten Babycalm mrkni na net, je 100%přírodní. My jsme SAB už dodělali, teď doděláme Babycalm a už pojedeme pouze v těch kapkách.........podle toho původního schématu od dr.by to mělo stačit + má k tomu trošku čajíčku od Hippu (stojí 100kč, ale údajně vydrží na 63dávek)

Je to tento:
http://www.hipp.cz/produkty/caje-a-stavy/caje/napoj-pro-detske-brisko.html

Železo je mocný čarodej a když si vezmeš, že únava a anémie si jdou ruku v ruce = pár dní užívání a je to znát.

Renčo, to je dobře, že je malý hodný......jen tak dál~g~~g~~g~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.