Got brzy se holky uzdravte, ja jsem byla z odsavani vzdycky nemocna, ale hlavne ze se ulevijsme holt matky partyzanky hezky si navstevu uzijte
dneska odletela sofijka malem neleteli, zas kvuli ty sopce
vcera se den vydaril ale mela jsem toho plny kecky nejsem totiz ten host co sedi a ceka az ho obslouzi, ale snazim se vzdy pomoct, tak pokud jsem v ruce nedrzela pulrocni holcicku tak jsem roznasela talire, nebo hlidala deti co se uz koupaly v bazenu sofii jsem to nedovolila, ta by to odnesla nemoci vzala to statecne holka jedna vsichni me premlouvali at ji necham....to nesnaaasim mattis se choval ukazkove spal 5h jsem nechapala ani ja prsa jsem mela nabity a kdyz me k sobe nekdo privinul tak jsem myslela ze ho zleju
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.