| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

zavriocko, takove blbosti ze pokud plne kojis nemas mesicky...~q~ ja je u eli chytla po 2-3 mesicich a to jsem kojila co 2h furt i v noci to nebylo dyl nez po 4h. a dnes me bolelo bricho jako bych mela dostat ale ja asi dostanu sr...~t~
jinak kamoska ta nedostala mesicky 3roky :-) vydrzela kojit dlouho, to jsem koukala a jelikoz jsem nikoho jineho neznala tak jsem myslela mylne ze zalezi od kojeni a dostanu nebo nedostanu ~t~

clas, jeste dopapam ten kompot a na 2.strane dobre alesúpon se to snad zhojilo v okoli prdele~t~~f~

ja varim falesnou svickovou s testovinama. prdoch spinka vcera byl cely den vzhuru a dnes dospava. 2.dite s tretim ~;)~t~jsou venku.

clas co jsem rikala ze jses dobracisko a neuzijes si oslav nebo uzijes ale praci :-)
ja bych taky nenechala ji koupat se a hlavne proto ze pak by v cechach marodila. ono taky muze neco chytnout s klimi v letadle to si nevyberes. spis bych se bala toho letadla, ja se jinak nebala ale jak slysim obcas ty zpravy...~Rv
uz doletela??

ja se snazim na netu hledat nejake to levne ubytko a zaroven vyhodne u more :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.