| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak než půjdu do pelíšku, tak já vám zas něco sepíšu k ranní kávičce ~t~~t~~t~

ad Facebook - nemám a ani jsem o něm nijak extra neuvažovala, když vidím u kámošky závislot na Farmě, tak raději ani nechci. Ale kdybyste se mi tam měly všechny přestěhovat, tak půjdu ráda s vámi. Je fakt, že tady člověk nikdy neví, kdo to čte :-(

Gábi - vy máte teda trápení~6~~6~ vůbec mě nenapadlo to místo po očkování kontrolovat, ale je fakt, že mi to v porodce říkali :-( no dneska při koupání jsem to hned zkoukla a my tam nemáme vůbec nic, vlastně ani nevím, kam jí to píchaly.
Jak u vás dopadla besídka?? U nás celkem dobrý, jen teda Robinek opět ani pusu neotevřel. Přitom doma si zpívá a vypráví furt něco, no prostě na tyhle veřejný produkce on není, on je takový vlk samotář :-D A jinak mě taky příjemně překvapilo kolik tentokrát dorazilo rodičů ~R^

Got - brzo se uzdravte - ty i Val.
je to celkem síla, půlka května, sluníčko nikde, teploty taky nic moc a nemoci řádí vesele dál :-(((( jsem zvědavá jaký bude léto, jestli teda vůbec nějaký bude ~d~

Frézi - no to je síla, taky bych byla asi hysterická. Přála bych ti, aby to byla porucha podložky, nebo třeba slabý baterky, ale stejně bych preventivně nechala mimi vyšetřit

Poly - auto je super dárek ~g~~g~~R^ a ježdění se neboj, pár cvičných jízd v autoškole to spraví. Budeš pak na sebe pyšná, žes to dokázala a budeš nezávislá. Je to paráda. Taky jsem měla dlouhá léta řidičák jen na ozdobu, ale pak můj bývalý zaměstnavatel chtěl, abych jezdila a jsem teď za to neskutečně vděčná. Absolutně si nedovedu představit, že bych na tom našem kopci byla se třema dětma bez auta ~a~

no tetntokrát jsem snad na nikoho a na nic nezapomněla. tak dobrou pokud ještě někdo čte ~3~~h~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.