ahoj holky!
zavriockoze mne taky porad neco jde a boli nebo picha mne v podbrisku a navic jak si leham nebo vstavam tak jako bych mnela svalovici na bricho jako kdybych delala brušaky, boli mne to. no necham to na dr. a uvidim co rekne, mozna je to normal ale chtela byc zacit cvicit doma, tak snad to bude ok.ja mam prohlidku po 6n asi za tyden.
taky jsem pro FB akorat mm ma nejake poznamky jako ze: uz si tam zase? zavislak a pod. vzdy mne vidi bud na rodine nebo na FB.
poly taky jsem zapomnela skomentovat tvuj darek: ona je panicka nespokojena s autickem
chichi. ona chtela šperky
, neboj ja neridila asi 15 let a zacla jsem kdyz se narodila eli, byla jsem nucena a zatim jen 1 bouracka
doufam ze to tak i zustane. zvyknes si, ja si predem v hlave vybavila kudy pojedua kde mam dat prednost atd. abych nezmatkovala
zatim ale ridim jen ve meste a nekdy kdyz musim tak nejaky vylet odridim. jinak to mm jisti.
ja uz ani nevim na co reagovat
jo a s tou bourackou u prechodu v praze to je hruza a jeste tahnout kocar...
gabi ten muj kaka do kazde pleny a je pravda ze nekdy tam ma o neco vic. uvidim jak bude po 6 nedeli.
holky taky vam ty deti nespi jako mne? pres den skoro vubec a pres noc jakz takz.a furt strkam jen dudlik, jinak rve nebo sebou furt mele a mrnka. jsem hlavni podavac dudliku a eli je hned po mne