Kde bereš ty šílený časový údaje? já jsem to teď hledala na stránkách MAdety, tak kopíruju:
Pasterizace mléka je tepelné ošetření, které zabraňuje působení patogenních mikroorganismů, jež se mohou v mléce nacházet. Při pasterizaci se kombinují výše teploty s délkou záhřevu. Tak rozlišujeme dlouhou, šetrnou a vysokou pasterizaci. Nejčastěji se používají vysoká pasterizace (85 stupňů Celsia po dobu několika sekund), například u konzumních výrobků a šetrná (72 stupňů Celsia na 15 sekund), zejména při výrobě sýrů. Produkty vyrobené z pasterovaného mléka musí být udržovány v chladicím řetězci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.