| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já teda osobně beru energii hlavně ze sledování filmů (aspoň v posledních měsících) - máme ještě přehrávač VHS kazet a hrozně moc kazet, i VHS kazet s koupenými filmy, na které jsem dávno dávno zapoměla, jaký je děj - takže když malý přes den jde spát, tak na domácnost kašlu, hodím si nohy nahoru~;) a pustím si nějaký film. Když spí tak tu hodinku a půl, tak ho stihnu zkouknout celý, nebo se pak dodívá se mnou. Je to pro mě největší odreagování + teda potom sex....~;) - mě to nabíjí.

Mishacku,

já u tebe vidím hlavní důvod ten, že seš teďka těhotná a máš na starosti ještě dvojčata, to je jiná, máš to těžší.... - i po stránce toho soustředění. Já mám malýho o půl roku staršího než jsou tvoje dvojčata (je 07/07) a v září jdu do práce, tak teď ty poslední měsíce beru tak trochu jako "prázdniny" a chci si to trochu užít....navíc je to moje poslední mateřská a pak budu asi v práci až do důchodu~:-D.

Kromě toho že chci všude pořádně vygruntovat atd. a udělat co nejvíc práce v domácnosti než nastoupím, i chceme vymalovat jeden pokoj v létě, protože kdoví, kdy se pak dostanu třeba k oknům, že....ale s tím soustředěním to mám lepší. Mít dvojčátka + být těhotná - to je náročné....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.