JEstli vidím dobře, tak jsi těhotná.... optej se dr. na železo, to by mohlo pomoc... dvojčata a relativně krátce na to těhu - to může být docela záhul a můžeš být anemická.
Energii - vezme dvojčata někdy někdo? Já jsem v druhém těhu nakonec měla kámošku, která si tak jednou týdně vzala staršího na dvě hoďky na procházku. A já si mohla uvařit čaj a hodit nohy nahoru nebo tak něco (babičky jsme neměli v dosahu)... a o víkendu si staršího bral manžel - aspoň jedno dopoledne na procházku nebo tak.... pak jsme v rámci zachování mého duševního zdraví dali staršího na dvě dopoledne do školky, i když to bylo relativně drahé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.