Bydlíme 300 km od babiček obou, takže občasné pohlídání nebo pravidelné hlídání či pohlídání neexistuje. Ale musím říct, že tchýňulka je zlatá to žena! Byla tady celý minulý týden a přijela ze dne na den byť původně hlásila, že nebude moct, protože jsem potřebovala zajít na předoperační vyšetření. Manžel nemohl nemocné holky pohlídat ani kdyby chtěl, protože byl o 120 km dál pracovně a prostě nešlo, aby přijel... Celý týden s ní byl fajn - brala holky na procházky, hrála si s nimi a 1x jsem si zašla s kámoškou na pizzu a popovídat si. Neřekla ani slovo, že by jí to vadilo!
V pondělí mě veze manžel do nemocnice na operaci a tchýňka v pondělí přijede opět (včera odjela a v pondělí zase vlakem přijede) a ve čtvrtek ráno pojede zase vlakem domů. Manžel si chtěl původní brát dovolenou, ale když jsme koupili nové auto, tak potřebujeme každou korunu, tudíž nechtěl rušit práci a výuku, kterou už má nasmlouvanou...
![~;)](/g/s/2.gif)
Moje maminka se realizuje u mé sestry a na mě většinou nemá čas a nebo se jí nechce jet takovou velkou vzdálenost jen kvůli 2-3 dnům... Vždycky si říkám, že si musím obkoukat jednání mojí tchýně, aby mě moje děti s partnery viděli tak rádi jako já svoji tchýňku!