Ahoj Marcelko,
moc ráda tě vidím a zdravím!!
Adámek je náááádherný baculínek, jen co je pravda, brouček k zulíbání, úplně k neuvěření, takové spokojené mimčo!! A jak se ti podařilo to kojení - to je výborné, je to fajn, viď? A pohodlné - žádné flaštičky, nic. Na té společné fotce je krásně vidět, jak jsou na sebe se Soničkou podobní - hlavně ty oči, mají oba tmavé.
Z toho období vzdoru u Soničky si nic nedělej - halt vydržet!!
Nic jiného nezbude. Bédíka to teda už dost přešlo, ale míval taky takové nálady, u nás bylo nejhorší tak 1,5 roku do 2 let, nejhorší pro mě byly ty procházky venku, kdy zásadně šel jinam, než bylo potřeba, takže jsem z toho neměla nic, ale ono je to u každého jiné.
Teď je celkem takový poslušný a vždycky vyjmenovává, koho všechno má rád
V září ho čeká už školka naplno a mě práce, tak se mi to pomalu krátí, no přemlouvám sama sebe, že to nebude snad tak hrozné a že to zvládnem, budeme muset....
No a Jindříšek měl v polovině května 10 let, obrovský dvoupatrový dort - paráda, moc hezká oslava. Pro mě to bylo ale taky hrozně smutné, když jsem si vzpoměla, jakou cestu od toho malého miminka už v životě urazil....no, co mám povídat, potajmu jsem to obulela snad stokrát....
Tak se Marci mějte hezky, napiš zase nějaké info od vás a taky přeju hodně sil se stavbou!!! Jak to máte všechno rozplánované?
zdravím všechna ostatní červenčátka