Jde ti o toxoplazmózu nebo salmonelózu - to jsou velmi různé diagnózy...
Jinak myslím, že se bát nemusíš. Salmonely ničí už teplota 75 °C.
Jak píše Arsiela - udí se při vysokých teplotách, když se maso dokonale tepelně upraví, tzn. že i uvnitř masa bylo dosaženo dané teploty po dostatečně dlouhou dobu, není čeho se bát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.