Ja jsem udelala jednoznacne nejlepsi zkusenost s klokankou Babybjorn. Nazyvaji ji "volvem mezi klokankami" a myslim, ze pravem. Ma velmi dobre tvarovani jak pro dite, tak pro rodice, vse se da uzpusobit velikosti ditete. Prvniho syna jsem v ni nosila do cca 10 mesicu a to mel v te dobe pres 10kg, kocar take nenavidel. Druhy ma 6 mesicu a 8kg a take ho v nem casto nosim. Jsem podobne velika jako Vy a je to jedine nositko, ze ktereho me boli nejmene zada. Vyzkousela jsem i Manducu a satek, ale nebylo to ono. Kluci chteli take vse sledovat, poloha smerem k telu je privadela k silenstvi. Jeste je docela dobre nositko na bok Premaxx /z Mothercare/, to mam taky a na domaci prace je fajn.Vaha ditete je na Vasem boku a rameni a maly v nem ma taky rozhled.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.