Jájsem to zjistila když jsem byla malá a táta mi na druhé straně panelákového obýváku ukazoval knížku a říká: pro tuhle knížku si zítr přijde pan X. A já na to, co to je za knížku....táta mi řekl ať si to přečtu ..no já mu řekla že tam vidím jen černej flek na žlutém pozadí....on po mě chtěl hned skočit jako že jsem i líná si ten název přečíst...nakonec jsme zjistili že blbě vidím....a taky mě ve škole bolela hlava z koukání na tabuli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.