Přidat odpověď
dělám to jak normální
zpěním na trošce oleje cibulku (jedna větší), přidám k tomu ten granulát.. tak dvě menší hrsti, pak zasypu kořením na gulášovku - takže červená sl. paprika, majoránka, trošku pepře (ale málo,když to j děti), kmín (lepší mletej), lžíci rajského protlaku (nemusí být, když nemáš - míst toho můžeš rozmačkat jedno syrové rajče), trošičku orestuju, aby paprika nezhořkla a zaleju vodou. Rozdrobím biobujon (klidně zeleninovej, nebo houbovej), přidám nakrájený na kousky brambory a vařím do změknutí granulátu i brambor, cca 20 minut, podle toho jak velký sou brabmory.
Zahustím jížkou - nebo když sem líná, tak jen rozmíchám tak dvě lžíce hl. mouky ve studené vodě a zahustím tím, dosolím, když je pro dospělé, tak dám trošku chilli. A můžeš podávat - rohlíček nebo chleba.. mnamky.. :) asi budu muset zítra udělat.. :)
Předchozí