Přidat odpověď
Sojko kluci jsou zbrkloni aktivní.... Takže se občas k noži dostanou, ale vědí jak ho mají držet a že ho musí hned odevzdat či dát na myčku. Míchat je nenechám ani svoje kafe, protože jsou fakt zbrkloši a porvali by se u toho a opařená bych skončila já, jak to držím... Ze schodů chodí sami cca půl roku. Chodí u zábradlí a dávají si sakra pozor. Na motorkách jsou na zemi každou chvilku, doma se nevejdou do futer a dělají blbiny společně takové, že jsou samá modřina. Výhoda je, že nejsou žádní ufňukánci když do nich nechtě někdo drcne, nebo když se praští. To už musí být aby přišli foukat. Na druhoustranu můžeš hlídat sebelíp a stejně se úraz stane. Peťulka si v 9 měsících stoupl u židle, ta se převrátila a o opěradlo si roztrhl celé spodní víčko měl 3 stehy. Loni v létě si hráli na písku, najednou se šel Peťa podívat k houpačce a sedl si tam starší kluk, co by měl mít trochu rozum. Nicméně na to, že tam byly malé děti se houpal jako blázen. peťu sejmul do čela jestli si to zhoupl pěkně zpátky jednou. takže měl rozseklé čelo na lebku a vydřené vlasy na celém vrchu hlavy... zase 3 stehy. U obojího šlo o vteřinky. Do dneška živě vidím jakmu ti šili, protože u obojího jsem ho držela já. I když mu ty stehy potom vytahovali.
Předchozí