| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Obě děti učí tchýně-tělocvikářka odmala psí kusy. Věří, že když se naučí vylézt na ribstole a od útlého věku lézt do schodů, nic je později nepřekvapí. Děti jsou šikovné, poradí si. Jediný problém mám s tím, že u nás není žádný pořádný plac na jízdu na kole, kde nejezdí auta. Tchýně děti bere na odrážedlech ke koním, cesta tam vede po silnici. S tím mám problém, jelikož dle mého názoru děti na silnici nepatří a už vůbec ne naše, na které zatím není spoleh(dcera se synovcem se hecuje a když se rozjedou, je nad lidské úsilí je srovnat). Navíc lidi jezdí jak hovada a nehodlám se spoléhat na štěstí, že budeme potkávat pouze zodpovědné řidiče. Tchýně věří, že děti zvládne. Nutno dodat, že učí 25 let a nikdy neměla žádný větší úraz.
Vymyslela jsem to tak, že naložím tchýni i děti do auta a odvezu do nejbližšího města na hřiště, kde je i hřiště dopravní. Tam si můžou řádit až do alelůja. Zajdeme na kafčo a na zmrzku a máme hezký den.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.