| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V běžné praxi našich porodnic si to neumím představit. Bohužel :( Pokud víte, kde budete rodit, tak bych tam zašla a zkusila se na férovku zeptat, jak by to probíhalo a podle reakce hned uvidíte. Očekávám výrazy udivené až mírně pobavené a podle mne Vám řeknou, že to tedy neví, jak byste rodila :) Jinak za mne si živě vybavuj, jak PA mně kontrolovala v noci po příjezdu do porodnice a bolelo to fakt šíleně, řvala jsem dost nahlas, že to opravdu bolí, tvářila se, že neslyší, až když jsem začla bolestí zvracet, tak jí to asi došlo. U druhého jsem necítila naopak skoro nic, ani při vyšetřeních v ambulaci před porodem. Jinak prakticky si myslím, že pokud se to dělá šetrně, tak je to super, ty údaje na kolik je člověk otevřený mně dost pomohli, pak také jak je tam sestouplá hlavička a pak v konečné fázi, zda už "zašel lem".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.