yuki-tak se třeba polepšili-nevím...ke Zlínu mám odpor-ze dvou důvodů-když jsme tam měli jít na mandli /před deset roky/-tak mě tam nechtěli přijmout...malej měl pět let.Prý to už musí zvládnout sám,když bude místo,tak vás veznem,když né-neveznem...takže nazdar.šli jsme do Olomouce,kde to šlo naprosto v pohodě-prostě nám rezervovali dvě lůžka...a druhý horší zážitek mám z chování "sester?"nevím co to bylo-na nukleárce...to byl děs,jak se chovali k pětiletýmu dítěti,který se bálo...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.