Ahoj, kluk se mi takto také počůrával do 5ti let, občas to bylo lepší, ale většinou tak 2* do týdne-nebyla to krátkodobá záležitost, ale stav od té doby, co odmítl noční plenu (záhy po 3.tích narozeninách)-půl roku po té jsem ho v noci vysazovala nebo by byl mokrý noc co noc. Po čtvrtém roce jsme si udělali na ledničku takový zápisník, kde jsme psali
a :-( smajlíky, podle toho, v jakém stavu byla ráno postýlka-za 10 po sobě jdoucích smajlíků bylo kindervajíčko-párkrát mu to uteklo o pouhý den-za dobu půl roku získal chudák jen 1 kindrvajíčko, jinak nic, žádný trest za neúspěch, to, že se počůrává bral v pohodě.
Na 5tileté prohlídce-dr. řekl, že vyčkáme přes léto a dal nám doporučení, jak by měl vypadat pitný režim (což už jsme se snažili dodržovat dřív, ale stejně to nepomáhalo). Později na podzim-pár měsíců po 5.tém roce, kdy už jsem si říkala, že za tím dr. dojdem, i když nemáme jiný důvod, se kluk náhle počůrávat přestal-od té doby-půl roku, se počůral asi 2*, takže jsme se naštěstí dočkali-počkala bych na tu 5tiletou prohlídku, kdy se s dr. domluvíte co a jak-opravdu dítko může dozrát ze dne na den, tak snad tomu tak bude i u Vás