| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jsem dostala, když bylo malé něco přes rok, a to navzdory mé nechuti, ba odporu - ted je to můj miláček, láska, broučínek, ušetřila nám účet za vodu - protože umývat ve dřezu jsme měla vždycky odpor a pod tekoucí , to je luxus čím dál víc, dále mi ušetřila týdně asi jeden pracovní den - spočítala jsem, že mě to ruční mytí a utírání (bo mám malou linku , nemůžu to tam v těch horách nechat schnout) trvalo minimálně o těch 8 hodin týdně víc, než naskládat myčku a vyskládat myčku.
Holky, a to jsme předtím považovala myšku nádobí za vrcholný příznak Západní dekadence.
Jinak nemáme mikrovlnku a další elektronické krámy do kuchyně, televizor máme, ale nemáme k němi antému ani kabel, takže sledujeme jen DVD, no a takový ty věci, jako sušička nebo robotž na vysávání taky nemáme, ale třeba luxování mne baví, než pozbírám krámy a hračky a vyluxuju všchna zákoutí tech sta metrůl čtverečních, tak mám zacvičeno.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.