berusaku jeste me napadlo - pri te hormonalce opravdu se meni slozeni delozniho hlenu. Ale me trebas zrovna tohle vadilo - mela jsem diky tomu "sucho", navzdory lubrikantum velmi citlivo, rozedreno, napuchlo. A tim padem jsem byla nachylna k chyceni kazde mykozy. A mela jsem hezky uzavreny kruh. Ale sedlo si to az po druhem diteti (z jednoho kojeni jsem presla do tehu), az po skonceni kojeni a pak myslim to jeste nejakou dobu trvalo.
Jestli uz jsi fakt zoufala, mozna zkus HA na rok vynechat co to udela, je to na zvazeni. Ja si jsem predchozim u sebe jista, ale kazda zenska reaguje na neco jinyho, trebas v tvem pripade bude stacit prelecit manzela nebo koupit jiny lubrikant. Kdo vi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.