| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

koré

já to chápu, miminka jsem taky nemusela a na děti jsem nijak extra nkdy nebyla. Tady jsou na vsi okolo 10-letý holky, co chovaj něčí miminka, vozej je v kočárcích atak, tak to mě jako dítě ani jako dospělou nikdy nebralo.

ALE já jsem vždycky věděla, ža děti asi budu chtít, i když jsem neměla žádnou touhu po dětech jako jiné ženy, jen bych si bez nich připadala nějak prázdná a život bez dětí mi připadal sice bezva, ale takový sebestředný a nenaplněný. Děti jsem si pořídila pozdě a z rozumu a musím říct, že to je ta nejlepší věc, co jsem kdy udělala.

A ten obrat je opravdu u mě obrovský, děti miluju, i cizí miminka se mi líbí, ráda si je chovám a pod, prostě jsem jak z jiný planety, asi ty mateřský hormony nebo co :-)...takže někdy se ta orientace může i změnit....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.