| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

If, nereagovala bych vůbec. nemohl, nemohl....jsou skutečně lidé, kteří by nemohli. Nebo je někdo přesvědčil, že nemohli a nemuseli to nikdy řešit. Prostě měli štěstí.
To je osobní pocit křivdy a s tím se člověk musí umět vyrovnat a žít.
Taky jsem musela vědomě zpracovávat vztek, že "každá fetka, každá alkoholička" si klidně porodí zdravé dítě a já..........
Svět se prostě točí dál a naše bolesti ho nezastaví. Jo, taky jsem záviděla, že některé matky dostaly alespoň tu šanci, že dítě sice s postižením, ale může žít........
Taky je to hloupé a iracionální, protože snad osud, či kdo, mi napsal tuhle sudbu, včetně toho, že se s tím budu těžko a bolestně vypořádávat a nikdy to už nenapravím.
Nelituju se a nepláču, pozor, to je jen upozornění, že k takovým zlým poznámkám může vést i vlastní bolest. Sama bych si raději jazyk ukousla, než bych to vypustila nahlas tam, kde by to mohlo ublížit, ale někdo to prostě neunese.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.