Roniev na tohle mě vždycky napadá okřídlená věta králíčka Dupíka (od Bambiho).... "když nemůžeš říct nic pěkného raději neříkej nic"....
Víš ono mít to doma dnes a denně člověk je dost "napruženej" a dost věcí si bere (i když by nemusel) jako osobní útok a někdy jsou výroky těch "neznalých situace" opravdu hraničící se stupiditou....
Není to tak dávno co mi syn utekl z krámu k místní hasičské nádrži která před ním stojí, utíká furt a nejsem dostihový kůň abych mu stála pořád za zadkem, jen neškodně si tam háže kamínky a kouká do vody, když na něj vidím, nechám ho a "v klidu" nakoupím... a místní babky se rozdělily na dva tábory... jedny se vrhly k němu s tím že "je tam hastrman tě stáhne do vody" - i kdyby tam bylo deset hastrmanů tak ho to nezastaví (protože ani nezná význam toho slova a kdyby chtěl tak tam skočí i bez nich)... a druhý tábor házel trpné pohledy a poznámky na mě "vy ho tam takhle necháte, se vám utopí"
....
Fakt si myslíš že jsem povinna brát ohledy na lidskou blbost? Neříkej mi že se dotyčné vrhají na mě a na něj v upřímnéééééém zájmu o jeho zdraví a život?! Prd, prostě mají zas o čem drbat, jaká jsem neschopná matka že nechám dítě u rybníka a nakupuju si rohlíky.... Né fakt nejsem slepá a vidím že mi utekl a že stojí u rybníka, ale proč mi to každá z těch babek musí zopakovat to nevím