| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já takovým říkám Superbába Všechnovědka.
Já jela v tramvaji s dcerou (8 let) ze sboru na tancování ~;), takže se dítko potřebovalo najíst. Seděla mi na klíně, jedla perník v čokoládě. Před námi babička s holčičkou, holčička perník záviděla. A babička pěkně nahlas: "Ne, perník není dobrý, ta holčička bude tlustá a bude mít zkažené zuby.) Seděly před námi, dcera to samozřejmě slyšela a divně se po mně koukla. Tak jsem jí v klidu tiše vysvětlila, že "paní to říká jen proto, aby holčičce nebylo líto, že taky nemá" a dál jsem to neřešila, i když bába přitom po mně loupala očima, co jako já na to.
Rozčilovat se znamená ničit si život pro blbost druhejch.
Jo, a dcera nemá ještě ani jedinou plombu a je hubená jak lunt~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.