| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Am, navíc kdyby jsme děti nějak nesměrovali jako rodiče, tak kam by to časem dospělo, já si myslím, že prostě jak to dítě začne být vnímavější, mělo by se přistoupit k nějakému vytyčení hranic pozvolna. Mě je jasné, že 8 měsíční dítko nepochopí co po by mělo a co ne a z jakého důvodu, ale třeba ta změna hlasu by být měla, pokud bych jen dělala ťuťuňuňu, tak si myslím, že za pár měsíců by nám to přerostlo přes hlavu a já, i když jsme na Sylvu čekali déle, tak nejsem vyloženě ten ňuňací typ, tohle zasuplují prarodiče dokonale.
No takže občas to neječ, neřvi řeknu, s tělesnými tresty samo nesouhlasím a ani u starších dětí, to mi přijde jako selhání rodiče, nepočítám ovšem plácnutí přes zadek, to si myslím je naprosto v pořádku, myslím jako vyloženě "řezání" pohlavkování, to ne, ale plácnout přes zadek neposlušného tříleťáka? V tom tedy nevidím nic škodlivého.
Jak píšeš, kdo toto napíše, tak buď dítě ještě nemá, nebo lže nebo má doma opravdu pomalu zázrak, nebo je splachovací ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.