Male susicky nebrat, mela jsem postupne tri, protoze jsem mela i malou pracku, ale porad se na nich neco sypalo, az jsem to vzdala a koupila set pracky a susicky v normalni velikosti a od te doby klid. Zkus to misto nekde najit, vzdyt ji muzes mit kdekoli, kdyz bude kondenzacni. Hlavne bylo blby, ze na to nebyly vcas nahradni dily, vse se muselo objednavat z Nemecka /mela jsem AEG/, nakonec jsem vyuzila tricetidenni lhuty na reklamaci pri neopravenosti vcas a vratila jsem tu posledni zpet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.