Lipoo, Dan mi před 4 lety vyměnil magnety na lince za nový...který měl manžel asi X let koupený....
Přehled kde má manžel jaký nářadí...některý doma jiný v garáži...má DAn...manžel za ním chodí, když něco potřebuje a je to komicky legrační
" DAníku, kdepak máme šroubovák červený? " Ten máš v garáži tam a tam...donesli jsme ho tam před týdnem...."
A momentálně si dává dokupy nábytek. Jsme museli kvůli krizi stronovat objednávku novýho.....a ten starý se prostě začal sypat...a DAn to normálně opravuje.....na nic se nikoho neptá a spravuje.....
Luk skuhral, že jsme měli slíbený nový...zase na něj vypadla polička....a nevrátí si jí tam.....
Strašně chtěli maskáčový kalhoty,ale všchno jim bylo širtoký...koupili jsme látku a DAn loni nakličkoval jak svoje tak Luka...bez keců...pak mě teda honil,abych to rychle ušila
A takhel opečovává něše druhý auto,aby ještě chvilku jezdilo...a fakt ho to baví...kolega ho tu chválil tuhle jak ho donatřel, že je jako nový
NA druhou stranu jsem ráda....někdo tyhle práce dělat musí...Luk je nešikovnej...a manžela to zrovna nebaví....