to muj syn nechtěl kaše vubec takže jsme dělali to že jsme v necelym roce převářeli kravské mléko a pak jsem z toho dělala tu krupicovou kaši a mohl se ujíst prdolka jeden:) no a na pití ho dávám už od roka a je zdravej nic mu nechybí ale dávám jen když si řekne že chce mlíčko to je asi tak 2krát do týdne ted jsou mu 2roky a ve školce mu taky sunar dávat nebudou takže být váma zavedu dávání kravského mléka maximálně už od 2a pul roka dýl ne jinak vám ho pak nevypije mám to vyzkoušený u tety ted musí kupovat holkám sunar i do školky aby jim ho mohli dávat třeba ke svačině a podobně tak já ho kupovat rozhodně nechci mám ještě ted pul roční dceru a té začnu kravské mléko dávat taky od roka nemužem je rozmazlovat musejí si přece zvykat na normální lidský jídlo! už jste někdy ten sunar ochutnali? vždyt to nemá žádnou chut! sice těm miminkum to nevadí ale potřebujou poznat i jiný chutě ne znát celý tři roky jen jednu chut
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.