| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,

prcek se mi narodil ve 36. týdnu a do 8. měsíce jsme cvičili Vojtu. Všechno mu trvá později než ostatním dětem, dost dlouho jsem to "řešila", teď na to prdím a nechávám to na něm. Do 7. měsíce ležel na zádech jako pecka, v 8. se začal přetáčet a plazo-lezit, v 11. měsíci začal lézt, posadil se a následně postavil (ano, v tomhle pořadí a během jednoho měsíce) a pak zase nic. První krůčky udělal 3 dny před koncem 17 měsíce. Dnes jsou mu dva - je chytrý jako opice, obrázkové knížky ho nikdy nezajímaly, mluvit - vystačí si s pár slovy, a věci, které ostatní děti milují ho absolutně nezajímají - např. odrážedlo, houpačka, zlobí se a chce okamžitě dolů. Zato u lega by vydržel dlouhé hodiny.... Takže to ber tak, že máš doma originál, a hlavně nesrovnávej. S hygienou bojujeme, stále plenkujeme, už jsem si zvykla, že jsem ve všem "pozdní" a beru to v klidu. Tak se nevzrušuj, neboj, má své tempo a čas. ~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.