MOje mama nehlida mi dite ponevadz ziji v zahranici,tchyni staci videt moji dceru 1 za 3.mesice a ani nezavola,na hlidani ji dceru nedam ponevadz ji neverim.
Ale tchan ten je zlato,sam vola kdy si muze vzit Emmy,kazdy patek pokud neni v zahranici pracovne tak si ji bere na bazen,uvari obed,proste postara se o ni. Mezi moji dcerou a tchanem je skvely vztah.
Potom jeste svagrova a Emmy ji ma take moc rada.
Ja uz se s tim smirila, z eproste tchyne nema zajem a je to jeji problem,nepozna takhle Emmy a je mi to ejdno,uzila jsem si spoustu nervu s tim a ted to nechavam plavat
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.