| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

soumon já o tom přemýšlela......

protože jsou podle mě zahořklý....děti si pořizovali v 18-21letech.....někdo i dřív...nic si neužili.....nikde nebyli.....pak hned děti a práce.....lítání kolem nich.....zbavovali se jich jak mohli....(sposta lidí to zažila)já teda paradoxně ne~:-D

Jenže když si pořizujou tyhle jejich děti dětičky...tak je jim mnohdy o 10let víc(už byli kde chtěli....užili si svobody a jsou připravený...většinou) a chtějí si to užít....to starání(teda aspoň myslím v 90%).....a chtěli by,aby si babička ty vnoučky taky užila a najednou narazí....babičky se bojí,aby náhodou nehlídali pořád....tak je nechtějí....kolikrát ani vidět....asi pro svoje bezpečí... já si to takhle nějak zdůvodňuju.....
A hlavně mě fascinuje ta jistota, že by jsme jim je tam dávali pořád~a~

Klukům je 9 a skoro 12let a během roku byli u našich na víkend 1x a to při vstupu do EU jeli jsme s manželem do Salcburku...a to ukecávání..... už jsem to od nich nikdy nechtěla a nikdy chtít nebudu....,aby náhodou neměli dojem, že jim je chci dávat pořád.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.