no jo ono je pohodovější pro každého někdy se přiznám i pro mě koupit skleničku oběda ale taky neříkám že paštiku nebo salám dávám děnně dvacetkrát to by ani mě nenapadlo ale tak třeba jednou za týden mu to neuškodí synovi budou v září dva roky a ještě ani jednou nebyl nemocnej ani hloupou rýmu jsme nechytili ale pořád každé dítě je jiné a každá máma ví co muže a nemuže dát svýmu dítěti ta máma si ho porodila tak at se stará a je jedno jestli mu bude do 5let dávat skleničky a nebo jestli to dítě bude jíst už normálně jako každý jiný samozřejmě že je pohodlnější ohřát skleničku já pro ti tomu nic nemám ale pro mě je prostě lepší když si moje děti kouknou do lednice a vyberou si co chtěj sami syn v jednom roce přišel a že chce cibuli syrovou no tak proč ne at to ochutná když to chce
sice pak sám poznal že mu tohle asi nějak nepojede ale chtěl to zkusit samozřejmě mu nedám uplně všecko na co si ukáže ale to co vim že si pak sní tak mu to dám já nemám duvod mu to nedát a jestli má někdo jiný názory než já tak je to jeho věc já vám taky neříkám jak a čím máte krmit svoje dítě je to čistě jen vaše věc ani ne tak tatínku miminek ale jen vaše vy jste s tím dítětem doma takže když pro je pro vás pohodlnější ohřát skleničku no tak pro mě je lepší uvařit něco doma a nevadí mi to naopak ráda vařim pro svoje děti