| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nemame moc mista, bydlime u mamy v byte. Drive jsem susila v lodzii na susaku, jenze pri vlhkem pocasi to nekdy schlo treba 5dni. V byte nesusim, mame veliiiikansky problem s plisnema a vlhkosti bytu. V zime jsem vesela pradlo doma na susaku a pak plny susak odnesla na balkon. Kdyz soused zatopil uhlim, stalo to za to!!!!
Kdyz jsem otehotnela a plny susak nechavala na partnera aby odnasel na balkon, dostala jsem susicku. Mame ji v koupelne, jsme tam sice jak sardinky, dve pracky a susicka, ale susicky uz se nikdy nevzdam..... to je proste super pomocnik!!!

Nedavam susit do susicky podprsenky a ponozky, ponevadz se to smrkava, nevim proc.
Jinak kdyz byla obe deti 9 a 8let v zime venku v kombineze a prisly uplne promacene, tak jsem obe kombinezy pres obed strcila do susicky a po obede uz zase mohly jit ven.

Takze susicku naprosto chvalim, znacku neporadim, my vzali tu co byla v akci a stejne vyuziju jen dva programy. Ted mam ze susicky i prebalovaci pult, dala jsem na ni prebalovaci podlozku a je vyuzita. Jinak pri suseni je potreba mistnost vetrat, nechat otevrene dvere nebo okno pokud mas.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.